Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, plecat pentru o săptămână din țară - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon nu se va afla în țară în următoarele șapte zile. Acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook că va avea o săptămână plină.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon pleacă la New York. Acesta a anunțat cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook că va lipsi din Republica Moldova o săptămână, timp în care va participa la mai multe evenimente carevor avea loc peste ocean.

„Evenimentul cheie este discursul pe care îl voi rosti de la tribuna Adunării Generale a ONU. Voi vorbi despre problemele și realizările Republicii Moldova, despre particularitățile politicii interne și externe, despre perspectivele de soluționare a conflictului transnistrean și multe altele”, a scris președintele țării.

În contextul promovării politicii externe echilibrate, Dodon consideră această vizită una din cele mai importante din acest an.

Întâlnire la Președinție: Ce a discutat Igor Dodon cu Dereck Hogan>>>

La New York, șeful statului va mai avea întrevederi bilaterale cu mai mulți lideri din străinătate și reprezentanți ai conducerii americane, cu influente organizații evreiești și cercuri de afaceri.

Fluxul de știri
0