Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premieră muzicală de toamnă: Trupa 7 Klase a lansat un videoclip excepțional

© Sputnik / Miroslav RotariFormatia “7 CLASE”
Formatia “7 CLASE” - Sputnik Moldova
Abonare
Toamna vine cu surprize muzicale. Trupa 7 Klase a lansat videoclipul pentru noua piesă "Plec din Chișinău".
Premieră muzicală de toamnă: Trupa 7 Klase a lansat un videoclip exceptional

Trupa 7 Klase face o declarație muzicală publică, într-un mod original, la bordul unui avion sportiv: "Plec din Chișinău". Acesta este titlul noii lor piese, iar plecarea înseamnă de fapt că tinerii pășesc într-o nouă etapă a vieții lor - studenția.

"Absolvirea Liceului de Muzică a însemnat pentru noi toți o ocazie de a visa la ceva măreț pentru viitor", au declarat băieții de la 7 Klase, care au compus piesa în noaptea de după balul de absolvire a școlii de muzică.

Mai mult, aceștia au mărturisit că au avut un sentiment de libertate în dimineața aceea de după bal, au simțit că o lume mare se deschidea în fața lor.

"A fost un amestec de sentimente contradictorii care ne-au inspirat", au mărturisit tinerii.

Înregistrată ă în studiourile HaHaHa Production, piesa "Plec din Chișinău" este o colaborare între producătorii Adrian Emanuel Radu, Fox Ranger și Iurie Bădicu. Versurile și muzica au fost alcătuite de către producătorul trupei alături de întreaga echipă 7 klase. Aceasta este a treia piesă creată în colaborare cu studioul de producție muzicală din România - HaHaHa Production.

Tinerii promit că în curând vor reveni cu un album plin de hituri, care vor cuceri ascultătorii.

Fluxul de știri
0