Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doar la Chișinău poți vedea așa ceva: Iată ce s-a întâmplat în centrul Capitalei

Abonare
”Minune” în centrul Capitalei: un ”havuz” a apărut din senin chiar într-o intersecție din centrul Chișinăului.

Am putea spune cu siguranță că Chișinăul este un oraș al ”havuzurilor”. Atâta doar că, uneori, acestea apar acolo unde te-ai aștepta cel mai puțin, luându-i de fiecare dată prin surprindere atât pe chișinăuieni, cât și pe oaspeții Capitalei.

Cu atât mai mult cu cât astfel de surprize nu sunt o raritate. Orășenii s-au obișnuit deja cu pâraiele care curg pe străzi, răzbătând din gurile de canalizare, cu faptul că trebuie să meargă prin băltoace chiar și atunci când nu plouă de mai multe săptămâni, iar mașinile care circulă în viteză îi pot stropi din cap până în picioare.

În ajun, un astfel de ”havuz” a apărut pe strada Albișoara, captând atenția pietonilor și conducătorilor auto. Coloana de apă s-a înălțat la câțiva metri. În scurt timp, pe carosabil s-au format adevărate râuri. Iar sâmbătă ”potopul” a venit deja la intersecția străzilor Tighina și Columna.

Internauții fac haz de necaz și spun că autoritățile municipale au decis să spele în așa mod asfaltul, ca să fie în rând cu orașele europene. Ce-i drept, utilizând cea mai ieftină metodă – din contul unor țevi sparte. Dacă nu cumva apa care se scurge ore în șir pe străzi este plătită tot de locuitorii orașului.

Fluxul de știri
0