Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Corina Țepeș, cu moralul la pământ: Reacția artistei la acuzațiile care i-au fost aduse

© Photo : Platon PetruCorina Țepeș
Corina Țepeș - Sputnik Moldova
Abonare
La câteva zile după decesul îngrozitor al animalului lor de companie, cuplul scenic și familial Corina Țepeș și Costi Burlacu au fost ținta unor atacuri urâte și nefondate pe rețelele de socializare. Interpreta a venit cu o reacție în urma acuzațiilor aduse familiei.
Corina Țepeș, cu moralul la pământ: Reacția artistei la acuzațiile care i-au fost aduse

Recent, în familia Corinei Țepeș și a lui Costi Burlacu a avut loc un caz nefericit, care i-a îndurerat pe aceștia. Animalul lor de companie, Amicu, a fost sfâșiat de doi maidanezi chiar în fața porții lor. Cățelușul a suferit răni grave și nu a supraviețuit. 

Interpreta a povestit îndurerată despre această situație neplăcută pe pagina sa de Facebook, exprimându-și tristețea și necazul prin care trece familia sa.

La câteva zile de la această întâmplare nefewricită, familia Tepeș-Burlacu a fost acuzată pe pagina de facebook „Happy Pets” că ar fi otrăvit unul dintre maidanezii care i-a omorât animalul de companie.

Interpreta a fost acuzată și de Roman Trahtman de la Regia „Autosalubritate”, care a făcut un live pe pagina sa de Facebook în care afirma că artista ar fi otrăvit unul dintre maidanezi, care l-a omorât pe Amicul. În aceeași zi, Roman a vorbit cu vecinii interpretei și cu artista și analizând mai bine situația, a ajuns a concluzia că acuzațiile pe care i le-a adus familiei sunt neîntemeiate. Bărbatul și-a cerut scuze și și-a retras acuzațiile într-un alt live pe pagina sa de socializare.

În cadrul unui interviu acordat pentru Sputnik, interpreta Corina Țepeș a declarat că acuzațiile care i-au fost aduse sunt nefondate și faptul că s-a găsit un câine otrăvit în apropiere de casa lor, este doar o suprapunere de circumstanțe.

"Postarea mea a fost o sesizare către organele competente ca să găsim soluții umane, sunt pentru protecția câinilor maidanezi și nu m-am referit în niciun caz la abandon sau alte metode care i-ar face rău câinelui", a declarat Corina Țepeș pentru Sputnik.

În acest context, interpreta a menționat că gestul lui Roman Trahtmana a fost unul bărbătesc, întrucât a avut curajul să recunoască faptul că a greșit și și-a cerut scuze public pentru că a învinuit-o pe nedrept.

"Din păcate, dintre toți cei care au scris acuzațiile și m-au denigrat în mod public cu injurii, nimeni nu a îndrăznit să mă contacteze personal și să-și ceară scuze. Ar fi putut să se intereseze dacă informația a fost veridică", a punctat artista.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0