Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții la ”Edilitate”: Iată ce au constatat procurorii - detalii

Abonare
Mai multe persoane de la firma de construcție a drumurilor „Edilitate” riscă până la șase ani de închisoare, dacă le va fi dovedită vinovăția.

Chișinău, 20 sept – Sputnik. Fostul director al firmei de construcție a drumurilor „Edilitate” ar fi fost numit în funcție în baza unui proces verbal pretins a fi fals. La această concluzie au ajuns procurorii în urma perchezițiilor efectuate astăzi la sediul instituției.

Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții de amploare în această dimineață - la cine au ajuns procurorii

Potrivit unui comunicat de presă, nu au fost reținut nici un angajat al firmei, dar au fost ridicate mijloace tehnice care vor fi supuse expertizei pentru a verifica dacă acestea au fost folosite la falsificarea procesului verbal care a stat la baza numirii în funcție a fostului director.

Persoanele implicate în  confecționarea și folosirea documentelor oficiale, precum și în acordarea declarațiilor false riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 6 ani.

Fluxul de știri
0