Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum arăta Anișoara Loghin acum 20 de ani: Iată cine îi cânta la chitară

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anișoara Loghin și fosta soție a ex primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă a publicat cu ceva timp în urmă o poză de acum 20 de ani. Iată cum arăta și ține îi cânta la chitară.

CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Pe Anișoara Loghin au copleșit-o amintirile și chiar a decis să facă publică o fotografie cu ea de acum 20 de ani. Misterul însă este cine îi cânta atunci la chitară și dacă mai are și astăzi această plăcere de a asculta cântece live interpretate la acest instrument. 

”Tare greu de găsit poze de acum 20 de ani, dar când le găsim, radem de cum arătam si parca retrăim momentele”, mărturisește jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Probabil a avut această inspirație după una dintre emisiunile pe care le prezintă, întrucât a scris și un îndemn pentru invitații ei.

”Ii indemn pe trei bărbați care m-au făcut să râd mult la emisiune să-și revadă amintirile de acum 20 de ani. Artiom Șevcenco, Radu Ginsari, Dragos Munteanu, va rog, pozele voastre”.

Fluxul de știri
0