Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oameni de afaceri din Rusia, interesați de colaborări în agricultură cu moldovenii

© Sputnik / Alexei Nasirov  / Accesați arhiva multimediaAgricultura
Agricultura - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii de afaceri din Rusia sunt interesați de colaborări cu întreprinzători moldoveni din domeniul agriculturii și de crearea întreprinderilor cu capital mixt, a declarat președintele „Opora Rossii”, Aleksandr Kalinin.

CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Oamenii de afaceri din Rusia sunt interesați de colaborări cu întreprinzători moldoveni din agricultură și de crearea întreprinderilor cu capital mixt, a declarat președintele Organizației obștești pentru întreprinderile mici și mijlocii din Rusia „Opora Rossii”, Aleksandr Kalinin, unul dintre participanții la lucrările Forumului Economic Moldo-Rus, care se va desfășura la Chișinău, pentru al doilea an, în perioada 19-21 septembrie.

Organizația condusă de Aleksandr Kalinin întrunește circa 400.000 de membri asociați și are reprezentanți în toate regiunile Federației Ruse.

Gazprom - Sputnik Moldova
Decizia cu privire la contractul dintre „Gazprom” și ”Moldovagaz”: Anunț oficial

Oamenii de afaceri din Rusia manifestă un interes sporit pentru stabilirea relațiilor de colaborare cu întreprinzătorii moldoveni, în special în domeniul agriculturii, și sunt interesați de crearea întreprinderilor mixte, a declarat Aleksandr Kalinin în cadrul unei întrevederi cu președintele Igor Dodon, joi, 19 septembrie.

În opinia președintelui Republicii Moldova, forumul din acest an, cu genericul „Parteneriat fără hotare”, se desfășoară la un nivel nou și deschide oportunități mari de colaborare. „Acest eveniment oferă perspective foarte bune de a extinde și consolida relațiile comercial-economice dintre țările noastre”, a adăugat Igor Dodon.

Fluxul de știri
0