Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minori certați cu legea: Iată ce ilegalități grave au comis - Video

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un adolescent și trei minori din Capitală au comis mai multe furturi din aparatele de tip ”Boxer” din Capitală.

CHIȘINĂU, 19 sept - Sputnik. Un adolescent de 19 ani și trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani, toți locuitori ai Capitalei, au fost reținuți oamenii legii fiind suspectați în cel puțin trei cazuri de furt.

Începând cu luna august și până în septembrie, aceștia furat bani din aparatele de tip ” Boxer” de pe strada Alba Iulia și Calea Ieșilor. Indivizii deteriorau aparatele cu menire sportivă de unde sustrăgeau mijloacele financiare. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat de către făptași constituie aproximativ 7 000 de lei.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, indivizii au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vinovăția. Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0