Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Deținătorii premiului „TEFI-Sodrujestvo” au povestit cum au fost întâmpinați în Moldova

Abonare
Premianții din Estonia ai Festivalului Internaționale de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo-2019” au povestit cum au fost întâmpinați în Moldova și cum a decurs ceremonia de premiere. Urmăriți video Sputnik.

Interpretul unuia dintre rolurile principale din serialul umoristic „LasnaGorsk”, Vladimir Barseghean, a exprimat totul printr-un singur cuvânt: „bine”. Regizorul, producătorul și actorul Marat Alyautdinov a povestit o istorie despre prietenul său. Ce istorie? Aflați din materialul nostru video.

În acest an, organizatorii forumului au decis să acorde o atenție deosebită serialelor de televiziune, aceasta fiind o particularitate a actualei ediții a Festivalului.

„TEFI-Sodrujestvo”: înmânarea premiilor și ceremonia de închidere

 - Sputnik Moldova
„TEFI-Sodrujestvo-2019”: Înmânarea premiilor și ceremonia de închidere – foto

Laureați ai Festivalului au devenit autorii filmelor din Rusia, Letonia, Armenia, Kazahstan, Azerbaidjan, Belarus, Uzbekistan, Ucraina și Estonia.

Cea de a noua ediție a Festivalului Internațional de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo-2019” s-a desfășurat în capitala Moldovei între 16 și 19 septembrie.

Pentru participarea la ediția din 2019 au fost prezentate 80 de proiecte televizate din țările CSI și din Țările Baltice.

La Chișinău au sosit reprezentanți ai 12 țări: Azerbaidjan. Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Letonia, Lituania, Rusia, Tadjikistan, Uzbekistan, Estonia și Ucraina.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik este partener informațional internațional al festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, iar Sputnik Moldova este partener informațional în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0