Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kozak, în Moldova: Cu cine va purta negocieri

© Sputnik / Miroslav RotariDmitri Kozak
Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 20–21 septembrie vicepremierul Rusiei Dmitri Kozak va efectua o vizită de lucru în țara noastră și va lua cuvântul la ședința plenară a Forumului Economic Moldo-Rus.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Vicepremierul, reprezentantul special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu țara noastră, Dmitri Kozak, se va afla pe 20 – 21 septembrie, la Chișinău.

Igor Dodon  - Sputnik Moldova
Societate
Igor Dodon a oferit detalii despre ediția a doua a Forumului Economic Moldo-Rus

Agenda vizitei sale de lucru include întrevederi cu președintele țării, Igor Dodon, și cu premierul Maia Sandu, a spus reprezentantul vicepremierului rus Ilia Djus. 

„Sunt preconizate întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și cu premierul  Maia Sandu”, a spus Djus.

În afară de aceasta, vineri Kozak va lua cuvântul la ședința plenară a Forumului Economic Moldo-Rus.

Anterior, președintele Moldovei, Igor Dodon, a calificat desfășurarea ședinței interguvernamentale și a celui de al doilea Forum Economic Moldo-Rus drept „o platformă potrivită pentru aprofundarea relațiilor comercial-economice, inclusiv la nivel de regiuni ale celor două state și vor da un nou impuls dezvoltării parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă”.

Fluxul de știri
0