Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Harunjen, Cavcaliuc, Stratan, audiați în Parlament

© Sputnik / Miroslav RotariПарламент
Парламент - Sputnik Moldova
Abonare
Șapte persoane, printre care foști, dar și actuali directori de instituții media și de drept vor fi audiați cu privire la „tentativa de puci anticonstituțional”.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Fostul procuror general Eduard Harunjen, fostul director interimar al Serviciului Protecție și Pază de Stat Anatolie Golea, directorii „Moldova1” și „Moldpres”, Ecaterina Stratan și Andrei Volentir, figurează în lista persoanelor care vor fi audiate cu privire la tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de PDM prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei de anchetă, .Mihai Popșoi, pe pagina sa de Facebook.

Alte nume care sunt așteptate să vină la următoarea ședință sunt președintele Asociației Procurorilor din Republica Moldova, Alexandru Cladco, fostul prim adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc, dar și fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției Gheorghe Cavcaliuc. Ședința Comisiei de anchetă va avea loc pe 20 septembrie.

Fluxul de știri
0