Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Forum Economic Moldo-Rus: Primii oaspeți au ajuns la Chișinău - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorПервые участники МРЭФ-2019 прибыли в Кишинев
Первые участники МРЭФ-2019 прибыли в Кишинев - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Igor Dodon a menționat importanța „restartării” relațiilor de parteneriat strategic între Moldova și Rusia.

CHIȘINĂU, 18 sept - Sputnik. Au sosit primii participanți la celui de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus, care se va desfășura la Chișinău în perioada 19-21 septembrie.

”Am avut o întrevedere cu un grup de investitori condus de Alexei Dereabin, reprezentant al unei companii internaționale care este interesată de realizarea mai multor proiecte mari pe teritoriul Republicii Moldova. Investițiile preconizate pot contribui semnificativ la dezvoltarea sectorului real al economiei, precum și a regiunilor Republicii Moldova”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Șeful statului și-a exprimat satisfacția în legătură cu interesul major manifestat de reprezentanții mediului de afaceri din Rusia față de țara noastră și a menționat importanța „restartării” relațiilor de parteneriat strategic între Moldova și Rusia.

Totodată, printre oaspeții de astăzi a fost și renumitul judocan sovietic și rus, Andrei Țiupacenko, antrenor emerit al Rusiei, antrenor principal al echipei de maeștri de judo, campion al URSS și european la sambo și judo.

La Forumul Economic Moldo-Rus vor participa aproximativ 1000 de reprezentanți ai mediului de afaceri din Moldova și Rusia. Totodată, este așteptată venirea lui Dmitrii Kozak, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova și a conducătorilor administrațiilor mai multor regiuni din Rusia.

Fluxul de știri
0