Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Participarea la Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” oferă un plus de popularitate

Abonare
Regizorul rus Grigori Fiodorov a explicat de ce și-a prezentat serialul „Ministerul” la Festivalul Internațional de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo”-2019.

Fiodorov a menționat că principala particularitate a Festivalului este prezența nominalizării „serial”. Puține sunt concursurile la care poate fi prezentat un serial televizat, deși astăzi rolul artei serialelor este foarte mare. Iar „TEFI-Sodrujestvo” oferă o astfel de șansă.

„Uneori serialele au o importanță mai mare decât lungmetrajele. Deoarece tot mai mulți oameni privesc seriale, discută despre ele. Cunoaștem cu toții exemple de seriale celebre pe care lumea nu le uită. Cred că trebuie să fie mai multe festivaluri ca acesta, și este bine că ne aflăm acum cu toții aici”, a subliniat Fiodorov.

Regizorul speră că Festivalul va ajuta atât proiectului său, cât și alte proiecte, ca să-și găsească spectatorul.

TEFI-Sodrujestvo: Dialogul dintre creatorii de film – Video - Sputnik Moldova
Video
"TEFI-Sodrujestvo": Dialogul dintre creatorii de film – Video

„Cu siguranță, chiar și simpla participare la Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va contribui la creșterea popularității proiectului nostru. Sperăm că vom câștiga”, a opinat Fiodorov.

Acesta a spus că lucrul asupra serialului a fost foarte interesant și că genul proiectului este unul tranzitoriu: există și comedie, există și dramă, au loc chiar și evenimente tragice.

„Serialul povestește despre niște funcționari regionali. Noi am dorit să vedem în ei în primul rând niște oameni, cu toate calitățile lor și cu numeroasele cusururi. Sperăm ca acest lucru să-l vadă și spectatorii”, a menționat regizorul.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik este partener informațional internațional al festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, iar Sputnik Moldova este partener informațional în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0