Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un nou consilier în locul lui Bolton: Trump a anunțat cine este

© AP Photo / Andrew HarnikJohn Bolton, Mike Pompeo, and President Donald Trump
John Bolton, Mike Pompeo, and President Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump a anunțat numele persoane care va ocupa funcția de consilier pentru securitatea națională, deținută anterior de John Bolton.

CHIȘINĂU, 18 sept - Sputnik. Donald Trump l-a numit pe Robert C. O'Brien în funcția de consilier prezidențial pentru securitatea națională. Anunțul a fost făcut de președintele american pe pagina sa de Twitter.

​"Sunt încântat să anunț că îl voi numi pe Robert C. O’Brien, care în prezent activează în calitate de reprezentat special al președintelui pentru problemele ostaticilor la Departamentul de Stat, în calitate de nou consilier pentru securitatea națională. Am activat o perioadă lungă și intens cu Robert. Va face o treabă bună!", a scris președintele SUA.

Robert C. O'Brien este un avocat american care a lucrat în sectorul privat și în guvernul Statelor Unite. Până în prezent, acest activa în calitate de reprezentant special al președintelui pentru problemele ostaticilor.

Fluxul de știri
0