Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ucis pe trecerea de pietoni: Accident teribil pe strada Ismail din Capitală – Foto

© Sputnik / Miroslav Rotaribd. Stefan Cel Mare intersectie cu str. Ismail
bd. Stefan Cel Mare intersectie cu str. Ismail - Sputnik Moldova
Abonare
În Republica Moldova se pare că nici traversarea regulamentară a străzii la trecerile de pietoni nu mai este sigură. O dovedește și cazul unui bărbat care a murit în această dimineață, după ce a fost izbit de o mașină, chiar pe trecere.

CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. În bărbat de 70 de ani a murit în această dimineață, după ce a fost lovit puternic de un automobil.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că totul s-a întâmplat în jurul orei 5:50 de minute, pe strada Ismail din Capitală. Bărbatul traversa strada regulamentar, la trecerea de pieton, când un automobil condus de un șofer de 61 de ani la lovit frontal. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, dar nu a mai putut fi salvat. Acesta s-a stins la spital. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0