Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a discutat Igor Dodon cu ambasadorii acreditați în Moldova

© Photo : Facebook / Igor DodonÎntâlnirea informală a președintelui Igor Dodon cu ambasadorii acreditați în țara noastră
Întâlnirea informală a președintelui Igor Dodon cu ambasadorii acreditați în țara noastră - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a dezvăluit ce a discutat cu diplomații acreditați la Chișinău, în cadrul întâlnirii informale pe care a avut-o cu aceștia.

CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. Președintele Igor Dodon anunță că a avut astăzi o „întrevedere neformală” cu șefii misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova.

„Am discutat evoluția situației politice în țară, inclusiv Acordul politic semnat ieri între PSRM, blocul ACUM, Președintele, Primul Ministru și Președintele Parlamentului, care ne oferă șanse pentru stabilitate în țară”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Șeful statului a subliniat că consensul intern și extern creează o bună oportunitate pentru continuarea realizării cu succes a politicii externe echilibrate pe baza statutului constituțional de neutralitate permanentă și a intereselor naționale ale Republicii Moldova.

Reprezentanții coaliției de guvernare PSRM-ACUM au semna luni, 16 septembrie, un nou acord de colaborare. Ulterior, documentul a fost semnat de președintele țării Igor Dodon, prim-ministrul Maia Sandu și spicherul Parlamentului Zinaida Greceanîi.

Fluxul de știri
0