Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teroarea pe străzile Londrei: lupte cu săbii, macete şi cuţite, 150 arestări – Video

© AP Photo / Yui Mok/PA via APAn armed police officer mans a cordon on the Seven Sisters Road at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested.
An armed police officer mans a cordon on the Seven Sisters Road at Finsbury Park where a vehicle struck pedestrians in London Monday, June 19, 2017. Police say a vehicle struck pedestrians on a road in north London, leaving several casualties and one person has been arrested. - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini dintr-o înregistrare video arată o luptă ca-n filme în plină stradă între mai mulţi bărbaţi care poartă săbii, cuţite şi macete. Încăierarea a izbucnit lângă două gări aglomerate din Londra.

CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. În jur de 20 bărbați s-au încăierat cu macete, cuțite și săbii, în plină zi, pe o stradă din cartierul Croydon. Lupta „ca-n filme” a avut loc în apropierea a două gări aglomerate din Londra, pe 3 septembrie, potrivit dailystar.co.uk.

Se pot auzi strigăte puternice în timp ce două persoane încep o luptă în plină stradă cu armele albe pe care le mânuiau.

În imagini se vede cum un alt bărbat ridică un obiect lung – posibil un cuțit – apoi se îndreaptă spre grup. Doi bărbați înarmați cu cuţite par să se confrunte cu grupul.

O ceartă între doi bărbați a escaladat rapid într-o încăierare între mai mulţi indivizi.

„Poliția a fost chemată la London Road, Croydon, puțin după ora 19:00, marți, 3 septembrie, fiind anunţată că 20 de bărbați se luptă cu arme în stradă”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

La venirea poliţiei, agresorii au fugit de la locul incidentului, de unde a fost ridicat un singur cuţit.

Potrivit poliţiei, din martie 2019 au fost făcute peste 150 de arestări în zona London Road, din cartierul londonez Croydon.

„Continuăm eforturile de reducere a criminalității în West Croydon și suntem hotărâţi să acţionăm pentru a creşte încrederea populaţiei în Poliţia Metropolitană și în activitatea noastră cu comunitatea”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Incidentul vine după ce recent a fost identificată o victimă de 17 ani înjunghiată repetat, în Edgware Road, de o bandă de tineri care au fugit de la fața locului. Adolescentul a murit acum câteva zile în spital.

Fluxul de știri
0