Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gând criminal: Iată ce a încercat să facă o femeie din Șoldănești - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din raionul Șoldănești a fost reținută de polițiști - iată ce a încercat să facă aceasta în Capitală.

CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. O femeie de 45 de ani, originară din raionul Șoldănești, a fost reținută de polițiștii din sectorul Râșcani din Capitală. Aceasta intenționa să comercializeze capsule de mac în municipiul Chișinău.

”Asupra femeii au fost depistate 480 de capsule de mac, acestea fiind ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării”, anunță Polița printr-un comunicat.

Femeia a fost escortată la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul audierilor, aceasta a declarat că intenționa să le comercializeze în Capitală. Potrivit oamenilor legii, dacă reușea să comercializeze capsulele de mac femeia ar fi obținut 6 mii de lei.

Femeia este cercetată penal pentru punerea în circulaţie ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, și riscă închisoare de la 1 la 6 ani.

Fluxul de știri
0