Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ilegalități la frontiera de stat: Ce au făcut un moldovean și un turc

© Photo : Poliţia de FrontierăFrontiera RM
Frontiera RM - Sputnik Moldova
Abonare
Epopeea actelor falsificate continuă. La sfârșitul săptămânii trecute, la două din punctele de trecere a frontierei de stat au fost depistate două persoane care dețineau acte de identitate false.

CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Doi tineri, unul din Republica Moldova și altul cetățean al Turciei, au fost reținuți de Poliția de Frontieră pentru deținerea actelor de identitate false. Incidentele au fost înregistrate în punctele de trecere Leușeni și Aeroportul Internațional Chișinău.

Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Rosian Vasiloi, despre ilegalitățile depistate la Aeroportul Internațional Chișinău

Într-un comunicat al instituției este menționat că tânărul de 32 de ani, cetățean al țării noastre, avea o carte de identitate care ar fi fost eliberată de autoritățile din România, și care prezenta semne vădite de falsificare. Moldoveanul era domiciliat în orașul Ialoveni și se deplasa ca pasager al unei curse Moldova – Germania.

O altă cursă, același scenariu. În fluxul de călători ai cursei Chișinău-Kiev fost identificat cetățeanul Turciei, care avea aplicat în pașaportul său un permis de ședere grecesc cu indici clari de contrafacere. Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au stabilit prezența unor elemente definitorii ale documentului care sunt falsificate. Tânărul de 20 de ani nu avea un alt document în baza căruia își putea continua călătoria, astfel că trecerea frontierei de stat i-a fost interzisă.

Fluxul de știri
0