Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde și în compania cui se plimbă Alina Zotea de când nu mai este deputat - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului 03.05.2018
Ședința Parlamentului 03.05.2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Alina Zotea ne anunță pe pagina sa de Facebook că, după un an și jumătate, a revenit în cel mai bun oraș din lume – Viena și nu singură.

CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Chiar dacă nu mai face politică, fosta deputată PL Alina Zotea rămâne în atenția opiniei publice de la Chișinău. De ce? Pentru că, deși nu avem un clasament făcut de cineva, ea este, în mod sigur, una dintre cele mai frumoase femei care au pășit vreodată pragul Parlamentului Republicii Moldova în calitate de deputat.

Chiar dacă nu a excelat prin activitatea sa de politician și legislator, Alina Zotea a fost o prezență mai mult decât plăcută și agreabilă în Parlament, mai ales pe fundalul altor alese și aleși ai poporului, care nu și-au impresionat electoratul nici prin aspectul fizic, nici prin cel intelectual.

Așa că publicul continue să o admire pe Alina Zotea, chit că a fost deputat pe listele partidului lui Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă. Și asta pentru că prezența ei în gașca liberală a fost una conjuncturală. Dovadă este și faptul că astăzi Alina Zotea nu mai participă la acțiunile Partidului Liberal sau, mai bine zis, la ceea ce a mai rămas din această formațiune politică.  

Și, dacă publicul continuă să o admire, Alina Zotea se îngrijește și ea de public și îi servește, din când în când, pe rețelele de socializare, câteva imagini din călătoriile și activitățile ei. Probabil ca acesta, adică publicul, să vadă că ea a rămas la fel de tânără și încântătoare.

Totuși, ca să-ți afișezi fotografiile pe Facebook, chiar dacă ești adorată de public, ai nevoie de un prilej, fie și formal. Și Alina Zotea l-a găsit: revenirea în orașul Viena după un an și jumătate.

În cea mai recentă postare pe Facebook, Alina Zotea ne anunță că Viena este cel mai bun oraș din lume. Și asta "fiindcă e atât de accesibil și prietenos pentru copii", ea aflându-se acolo împreună cu copilul ei, care între-timp a mai crescut – în octombrie va împlini un an.

Fluxul de știri
0