Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un candidat la prezidențiale dă 100 de mii de euro pentru găsirea victimelor din Caracal

© AFP 2022 / DANIEL MIHAILESCUAnchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca
Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală și candidat le prezidențiale în România, a anunțat astăzi că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei.

BUCUREȘTI, 15 sept - Sputnik, Marius Holdean. Încă un candidat la prezidențiale folosește cazul din Caracal pentru a-și impulsiona campania. După Alexandru Cumpănașu, care și-a anunțat candidatura tocmai pe motiv că vrea să rezolve problema traficului de carne vie, este rândul lui Viorel Cataramă să își facă reclamă pe spatele tragediei din Caracal.

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca - Sputnik Moldova
Societate
Istoria se repetă: Încă o tânără răpită de pe stradă la Caracal

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități.

Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele doua fete au fost ucise.

Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane.

”De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a anunțat Cataramă pe contul său de socializare.

Fluxul de știri
0