Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Evitați această stradă din centrul Capitalei: Nici Poliția nu vă poate ajuta – Video

© Sputnik / Sergiu Praporșcic Ambuteiaj pe sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Stefan cel Mare cu străzile Ion Creangă, Calea Ieșilor și Henri Coandă
Ambuteiaj pe sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Stefan cel Mare cu străzile Ion Creangă, Calea Ieșilor și Henri Coandă - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi este bine, dacă e posibil, să evitați sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Stefan cel Mare cu străzile Ion Creangă, Calea Ieșilor și Henri Coandă din sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Din cauza unui târg organizat în preajmă, pe drumul cu sens girator din intersecția bulevardului Stefan cel Mare cu străzile Ion Creangă, Calea Ieșilor și Henri Coandă s-a format un ambuteiaj sufocant, chiar dacă astăzi este zi de odihnă, sâmbătă, zi în care, de obicei, nu avem trafic mare în Capitală.

În special, este extrem de anevoios traficul pe străzile Henri Coandă, dar și pe strada Ion Creangă, pe sensul spre Piața Dimitri Cantemir, dar și pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Vom menționa că angajații Serviciului Național de Patrulare depun tot efortul pentru a fluidiza traficul, dar acest lucru le reușește mai puțin pentru că mulți șoferi au parcat neregulamentar chiar și pe drumul cu sens giratoriu.

Unii dintre șoferii somați de polițiști să nu parcheze acolo, s-au luat la harță cu oamenii legii. Spre exemplu, această șoferiță, care pretinde că ar fi fost ofensată de polițistul care i-a cerut să elibereze drumul și să meargă la o parcare din apropiere.

Pe bulevardul Ștefan cel Mare mașinile parcate de cei care au mers la târg au ocupat o bandă întreabă de la Piața Cantemir până la sediul Centrului Național Anticorupție.    

Oamenii legii au declarat, solicitați de reporterii Sputnik Moldova, că în zonă s-ar fi circulat fără probleme, dacă nu erau atât de multe mașini parcate neregulamentar.

Fluxul de știri
0