Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lucruri sinistre, la Ștefan Vodă: Grădină "plantată" cu cadavre – foto

© Sputnik / Miroslav RotariДоступ запрещен полиция
Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Până și procurorii și polițiștii au rămas oripilați de ceea ce se întâmplă într-un sat din Ștefan Vodă: două omoruri, comise la distanță de doar patru zile, iar cadavrele îngropate în aceeași grădină.

CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Vineri, 13 septembrie 2019, procurorii, în comun cu ofițerii de poliție din raionul Ștefan Vodă, au depistat, într-un sat din acest raion, cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis luni, 9 septembrie, caz mediatizat și de presă.

© Photo / poliția Ștefan Vodă Grădina plantată cu morți
Lucruri sinistre, la Ștefan Vodă: Grădină plantată cu cadavre – foto - Sputnik Moldova
Grădina plantată cu morți

Și-a îngropat victima cu cuțitul înfipt în spate

Făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuțit și o piatră. Victima a decedat la locul faptei. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Cadavrul a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu un odgon metalic în jurul gâtului.

Cum au ajuns două cadavre să fie îngropate în aceeași grădină

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Societate
Filmul tragediei din Hâncești: Iată cum a murit copila de nouă ani

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un cadavru, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată a primei victime, cadavrul căreia  a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale. Procuratura va reveni cu detalii în lumina garanțiilor procedurale de care părțile beneficiază.

Fluxul de știri
0