Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Bălți doi bărbați au făcut frigărui la Focul Veșnic

© Sputnik / Miroslav RotariPrimăria municipiului Bălți
Primăria municipiului Bălți - Sputnik Moldova
Abonare
Nivelul de cultură generală al unor locuitori ai orașului Bălți lasă mult de dorit, având în vedere isprava celor doi necunoscuți care frigeau carne la Focul Veșnic de la Monumentul Eroilor.

CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Despre astfel de oameni se spune că nu au nimic sfânt. La Bălți a avut loc un caz strigător la cer: doi necunoscuți își făceau noaptea frigărui la Focul Veșnic care pentru ei nu reprezintă un simbol al memoriei, ci doar un foc elementar.

Un trecător nocturn aflat pe acolo din întâmplare a reușit să filmeze acea priveliște sinistră. Le-a făcut observație celor doi, însă aceștia, foarte calm, i-au adus un argument incontestabil: „Doar nu o să mâncăm carnea crudă”.

Indignat, autorul video-ului le-a zis că, cu același succes, ei ar fi putut să aprindă un rug și să-și frigă carne chiar pe mormintele străbunilor lor. Această observație nu a produs nici un efect asupra iubitorilor de carne care și-au continuat îndeletnicirea până când acel „deliciu” dubios a fost gata.

Nu se știe din ce cauză organele de drept nu au reacționat adecvat la acest caz care a depășit limitele unui comportament etic. Însă un lucru este cert: cei care nu au un trecut, nu pot spera la un viitor.

Fluxul de știri
0