Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doarme la volan în timp ce mașina se deplasează cu 90 de kilometri pe oră - Video

© AP Photo / Ted S. WarrenTesla
Tesla - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul și pasagera de pe bancheta din față au adormit în timp ce mașina se deplasa pe autostradă cu 90 de kilometri pe oră.

CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Un bărbat a adormit în timp ce conducea mașina. În acel moment autoturismul se deplasa pe autostradă cu o viteză de 90 de kilometri pe oră. Norocul șoferului, dar și al pasagerei, care și ea dormea dusă, a fost că mașina în care se aflau era de model Tesla, dotată cu funcția autopilot. 

Imaginile în care cei doi dorm au fost surprinse de un șofer pe o autostradă din Newton, din statul american Massachusetts. Acesta a încercat să-l trezească pe şoferul adormit, claxonând, însă fără succes.

Nu se cunoaște dacă cei doi au provocat vreun accident sau dacă s-au trezit și și-au continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Producătorii maşinilor Tesla au anunţat că deşi autoturismele au funcţia autopilot, șoferii trebuie să rămână atenți la trafic. Anterior, un bărbat, care la fel a adormit la volan, și-a pierdut viața, după ce maşina sa de model Tesla a fost implicată într-un accident.

Fluxul de știri
0