Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Confort pentru locuitorii Capitalei: Măsurile întreprinse de autorități

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Abonare
Aproximativ 300 de stații a transportului public din Capitală vor fi renovate, aceasta este promisiunea primarului general interimar, Adrian Talmaci.

CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Aproximativ trei sute de stații de așteptare a transportului public din Capitală vor fi renovate.

Люди на остановке - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: O femeie a făcut asta chiar într-o stație de troleibuz

În luna aprilie a acestui an autoritățile au început lucrările de renovare a stațiilor din Chișinău. Autoritățile și-au propus atunci să repare câte 10 stații lunar. Până acum au fost reparate 42 de stații de așteptare de pe principalele străzi din Chișinău.  

Acest subiect a fost discutat în cadrul întrevederii primarului general interimar, Adrian Talmaci, și a reprezentantul întreprinderii care administrează aproximativ 300 de stații de așteptare a transportului public din Capitală.

Reprezentantul întreprinderii a solicitat implicarea municipalității în scopul prevenirii vandalizării stațiilor recent renovate. Totodată, primarul general interimar a solicitat companiei să respecte angajamentele asumate față de municipalitate, în baza parteneriatului public-privat existent, precum și prezentarea unui grafic de lucrări privind reabilitarea stațiilor.

Fluxul de știri
0