Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Și-au vândut copilul nou născut pe internet: Iată câți bani au luat pe el

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un cuplu din China au hotărât să-și vândă copilul pe internet pentru că nu puteau să-l crească.

CHIȘINĂU, 10 sept - Sputnik. Un bărbat din China a fost arestat după ce și-a vândut fiica de doar trei zile unui cuplu găsit pe internet, scrie digi24. Acesta a primit echivalentul a 6300 de euro pentru copil și și-a motivat gestul în fața polițiștilor spunând că el și soția sa nu o puteau crește.

Cuțit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Imagini care vă pot afecta emoțional: O femeie a atăcat cu cuțitul un copil - Video

Camerele de supraveghere ale spitalului unde fetița s-a născut au înregistrat momentul în care bărbatul a luat-o și a plecat cu ea. Tranzacția s-a făcut prin intermediul unui prieten care l-a ajutat să posteze un anunț pe aplicația WeChat.

Femeia care a născut copilul, intermediarul și cuplul care l-a cumpărat au fost și ei arestați. Poliția a fost alertată de utilizatorii WeChat, care au văzut anunțul de vânzare pe un grup. Cuplul care l-a cumpărat locuia la 160 de kilometri depărtare și ar fi recurs la acest gest pentru că nu reușea să aibă copii. Traficul de minori se pedepsește cu până la 10 ani de închisoare în China.

Fluxul de știri
0