Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump l-a demis pe Bolton

© Sputnik / Miroslav RotariДжон Болтон
Джон Болтон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că l-a demis din funcție pe consilierul său pentru securitate națională, John Bolton.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Președintele SUA a scris pe pagina sa de Twitter că l-a anunțat ieri seara pe Bolton că Casa Albă nu mai are nevoie de serviciile lui.

Визит советника президента США по вопросам нацбезопасности Джона Болтона в Молдову - Sputnik Moldova
Un subiect distinct în discuția Bolton-Sandu: Sprijinul pentru sectorul de securitate și apărare

"Am fost în dezacord total cu multe dintre propunerile lui, ca și alți angajați ai administrației și i-am propus lui Bolton să demisioneze, ceea ce el a și făcut astăzi dimineața", a scris Trump de Twitter (traducere neoficială).  

El i-a mulțumit lui John Bolton pentru munca depusă și a spus că săptămâna viitoare va anunța cine va fi noul său consilier pentru securitate națională.

Amintim că în data de 29 august, în Moldova s-a aflat într-o scurtă vizită oficială consilierul pentru securitate națională a președintelui american, Donald Trump, John Bolton. Acesta s-a întâlnit cu președintele țării Igor Dodon și cu premierul Maia Sandu. Vizita a avut loc în cadrul unui tur al lui Bolton în Europa de Est.

Fluxul de știri
0