Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon s-a întâlnit cu șeful Misiunii OSCE: Iată ce au decis

© Photo : Igor DodonIgor Dodon și reprezentanții misiunii BIDDO OSCE
Igor Dodon și reprezentanții misiunii  BIDDO OSCE - Sputnik Moldova
Abonare
OSCE va sprijini Republica Moldova în efectuarea unor expertize de testare a munițiilor din satul Cobasna din regiunea transnistreană.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch, a propus statului Republica Moldova asistență în efectuarea unor expertize pentru evaluarea stării tehnice a depozitelor cu muniții din satul Cobasna din regiunea transnistreană. Despre aceasta a anunțat președintele țării, Igor Dodon, care s-a întâlnit astăzi cu șeful misiunii, într-o postare pe Facebook.

Șeful statului a mai scris că au discutat despre măsurile pentru consolidarea încrederii dintre ambele maluri ale Nistrului, până la sfârșitul anului curent, dar și alte subiecte cu privire la procesul de reglementare a diferendului transnistrean. Cei doi au vorbit și despre întrunirea participanților la procesul de negocieri în formatul „5+2”, care este preconizată pentru luna octombrie, curent.

Fluxul de știri
0