Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-o să-ți vină să crezi: Două femei s-au tras de păr într-un microbuz din Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariTransport public
Transport public - Sputnik Moldova
Abonare
Două femei s-au luat la bătaie în microbuzul de pe linia 112 din cauza că una dintre ele nu a vrut să-i cedeze locul celeilalte.

CHIȘINĂU, 10 sept - Sputnik. Două femeie s-au luat la ceartă după care s-au bătut în microbuzul de pe linia 112. Totul a început după ce una dintre ele nu a vrut să-i cedeze locul celeilalte. După un schimb de replici tăioase, cele două femeie au dat frâu liber emoțiilor și s-au tras de păr. Microbuzul era arhiplin, dar acest lucru se pare că nu le-a împiedicat pe cele două să se păruiască și să se înjure reciproc. 

Furia celor două era atât de mare încât bărbaților, care călătoreau cu microbuzul, le-a fost greu să le despartă. În cele din urmă, șoferul a oprit mijlocul de transport și le-a dat afară pe mahalagioaice. La ieșire, una dintre femei a agresat și o copilă care voia să iasă din transportul public, vizibil speriată ce i-a fost dat să vadă. 

Vă avertizăm că protagoniștii acestui film recurg la limbaj licențios. 

Precizăm că acest caz regretabil a avut loc în 2017.
Fluxul de știri
0