Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum a fost găsit deținutul care a fugit ieri dintr-un penitenciar - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariPenitenciar
Penitenciar  - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor de 16 ani a evadat din penitenciarul numărul 10 - Goian, dar a fost găsit de omenii legii în scurt timp.

CHIȘINĂU, 10 sept - Sputnik. Condamnatul de 16 de ani care a evadat ieri din Penitenciarul numărul 10 - Goian a fost reținut pe șoseaua Anenii Noi - Căușeni.

Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Cine și când va construi primul penitenciar modern din Moldova

Minorul a fost reținut de către angajații Inspectoratului de Poliție Căușeni în comun cu funcționarii Penitenciarului din Bender. Deținutul nu a opus rezistență fizică. Pentru fapta comisă, acesta riscă să fie condamnat suplimentar în baza articolului 317 din Codul penal, „Evadarea din locurile de detenție”, care prevede pedeapsa cu închisoare de până la 3 ani.

Amintim că ieri, în jurul orei 13:00, un deținut minor de la Penitenciarul numărul 10 - Goian a reușit să evadeze din detenție, fiind anunțat în căutare. Acesta este condamnat la 3 ani privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni ușoare.

Angajații sistemului administrației penitenciare și polițiștii au întreprins tote măsurile pentru ca individul să fie găsit și plasat în penitenciar. 

Fluxul de știri
0