Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere și disperare: Un moldovean a fost găsit mort peste hotare

© Sputnik / Evghenii PanasencoСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Mama unui tânăr găsit mort în Bulgaria roagă să fie ajutată financiar, pentru că nu are bani pentru perfectarea documentelor și aducerea sicriului cu corpul neînsuflețit. Motivul decesului tânărului va fi anunțat abia luni.

CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova, Nikolai Rușik, originar din orașul Comrat, autonomia găgăuză, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Sofia, capitala Bulgariei.

Club - Sputnik Moldova
Societate
Moarte suspectă: O moldoveancă a decedat după o petrecere într-un club din Galați

Cazul a fost relatat de presa bulgară, iar presa din Comrat a luat legătura cu mama tânărului, Maria Varvariuc.

Potrivit femeii, autoritățile bulgare nu i-au dat niciun răspuns cu privire la motivul decesului fiului ei, rezultatele autopsiei urmând să fie anunțate abia luni, 9 septembrie.

Corpul neînsuflețit al lui Nikolai a fost găsit de angajații hotelului în dimineața zilei de 4 septembrie.

Prin intermediul site-ului gagauz.info.md, mama defunctului a cerut ajutorul oamenilor de bună-credință pentru a aduce corpul neînsuflețit acasă.   Femeia a spus că nu poate face față cheltuielilor legate de perfectarea documentelor și transportarea sicriului.

Fluxul de știri
0