Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vîșinski, buchete de flori mamei, soției și Tatianei Moskalkova - Video

Abonare
La sfârșitul verii, Rusia și Ucraina au început să soluționeze aspectele eliberării simultane a persoanelor condamnate și reținute.

Kiril Vîșinski a cumpărat buchete de flori pentru mama și pentru soția sa, dar și pentru Tatiana Moskalkova, împuternicitul pentru drepturile omului în Federația Rusă. ”Este un chin să alegi flori pentru femei. Dar în același timp este și o mare plăcere”, a spus el.

Vîșinski a spus că se simte bine.

”La sănătate mă voi gândi mâine. Acum este doar adrenalină. Sunt plin de adrenalină, totul clocotește”, a declarat șeful RIA Novosti Ucraina.

La sfârșitul verii, Rusia și Ucraina au început să soluționeze aspectele eliberării simultane a persoanelor condamnate și reținute.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat la Forumul Economic Estic că chestiunea privind eliberarea cetățenilor va fi rezolvată în timpul apropiat.

Vineri, juristul Rîbin a declarat pe pagina sa de Facebook că președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a grațiat persoanele a căror eliberare simultană este negociată de Kiev și Moscova. Potrivit juristului, toate persoanele în cauză vor fi transportate în același loc, conform listei convenite pentru eliberare.

Aeronavele cu persoanele eliberate au aterizat la Moscova și Kiev.

Fluxul de știri
0