Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kiril Vîșinski zboară la Moscova, la bord mai sunt alte 32 de persoane

© Sputnik / Rodion ProcaAvion, foto simbol
Avion, foto simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La sfârșitul verii, Rusia și Ucraina au început acțiunile privind eliberarea concomitentă a persoanelor condamnate și reținute.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. În cadrul înțelegerilor cu privire la eliberarea persoanelor aflate în detenție, 33 de oameni zboară din Ucraina în Rusia, alături de ei revenind și șeful portalului RIA Novosti Ucraina Kiril Vîșinski, eliberat conform deciziei instanței de la Kiev.

”În total sunt 33 de persane, alături de ei la bord este Kiril Vîșinski”, au declarat pentru RIA Novosti surse care cunosc situația.

Pe rețelele de socializarea a fost publicată fotografia lui Vîșinski înainte de îmbarcarea în avion.

 

La sfârșitul verii, Rusia și Ucraina au început să soluționeze aspectele eliberării simultane a persoanelor condamnate și reținute.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat la Forumul Economic Estic că chestiunea privind eliberarea cetățenilor va fi rezolvată în timpul apropiat.

Vineri, juristul Rîbin a declarat pe pagina sa de Facebook că președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a grațiat persoanele a căror eliberare simultană este negocată de Kiev și Moscova. Potrivit juristului, toate persoanele în cauză vor fi transportate în același loc, conform listei convenite pentru eliberare.

Fluxul de știri
0