Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini video teribile: Detalii în cazul autocarului cu 57 de moldoveni, accidentat în România

Abonare
Autocarul cu 57 de pasageri din Republica Moldova, care se îndrepta spre Bulgaria, a sărit bordura și a intrat într-un copac care s-a rupt în urma impactului.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Imagini video postate pe Facebook de utilizatori clarifică natura accidentului produs în această dimineață între stațiunile Eforie Nord şi Sud, în care a fost implicat un autocar din Republica Moldova, cu 57 de pasageri la bord. Trei persoane au fost rănite.

Autocarul a lovit bordura, după care a ajuns pe drumul de variantă, lovind şi rupând un copac. Trei persoane, cu vârste cuprinse între 40 şi 48 de ani, au fost rănite ușor, scrie Sputnik România.

Autocarul nu s-a răsturnat și nici nu a acroșat alte automobile.

Incidentul, potrivit informațiilor preliminare, a avut loc din vina șoferului, care ar fi adormit la volan.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

Medicii i-au examinat pe toți cei 57 de pasageri, iar trei dintre ei, un bărbat și două femei, au fost transportați la spital, cu escoriații (julituri, răni ușoare).

Presa de la Chișinău scrie că cei 57 de pasageri ai autocarului erau cetățeni moldoveni care aveau ca destinație litoralul Bulgariei.

Fluxul de știri
0