Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-ai mai văzut așa ceva: Ce a furat un individ dintr-un depozit - Video

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ a furat dintr-un depozit di Chișinău mai multe aparate de uz casnic.

CHIȘINĂU, 5 sept - Sputnik. Un tânăr de 26 de ani din Capitală a fost reținut de oamenii legii fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-un depozit amplasat pe strada Burebista. În data de 28 august, polițiștii au fost alertați de un bărbat de 31 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că din depozit au dispărut mai multe bunuri materiale cum ar fi: tehnica de uz casnic, veselă și alte bunuri, în timp ce făcea reparație în locuință. 

La locul faptei imediat s-a deplasat oamenii legii pentru a stabili toate circumstanțele. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că făptașul a pătruns în interior prin forțarea geamului. Suma prejudiciului fiind estimată de proprietar la 17 200 de lei.

Astfel, în urma măsurilor de investigație dispuse de forțele de ordine, făptașul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, iar o parte din bunuri au fost depistate în locuința acestuia și urmează săfie întoarse proprietarului. Acesta a mai fost cercetat penal anterior pentru infracțiuni similare.

Suspectul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație suplimentare pentru stabilirea complicității lui și în alte cazuri similare comise în Capitală. 

Fluxul de știri
0