Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu va merge totuși în SUA - Iată când

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
După ce vizita Maiei Sandu în Statele Unite a fost amânată anterior, se pare că premierul va ajunge totuși la Washington.

CHIȘINĂU, 5 sept – Sputnik. Vizita premierului Maia Sandu în Statele Unite ale Americii va avea loc în perioada 18-19 septembrie. Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova în SUA.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Ambasadei informează că delegația condusă de Sandu va avea și o întâlnire cu diaspora, în seara zilei de 18 septembrie.
Ieri, în cadrul unor declarații de presă, Maia Sandu a spus că „cel mai important element al acestei vizite este întrevederea cu secretarul de stat Mike Pompeo”.
Șefa Guvernului de la Chișinău urma să ajungă în SUA la începutul lunii septembrie, vizită fiind amânată în legătură cu modificarea agendei secretarului de stat Mike Pompeo. Să sperăm că de această dată pe agenda oficialului american nu vor mai interbeni schimbări.
Fluxul de știri
0