Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nouă alertă meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

© Sputnik / Yana ZaharovaVegetație uscată
Vegetație uscată - Sputnik Moldova
Abonare
Condițiile meteo rămân complicate în continuare – meteorologii au emis astăzi o nouă avertizare cod galben.

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Cu începere din 5 septembrie, în Republica Moldova este în vigoare o nouă avertizare meteorologică de pericol excepțional de incendiu.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul 5-11 septembrie, din cauza insuficienții de precipitații, în majoritatea raioanelor se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural și amenințare de incendiu a fâșiilor forestiere și a culturilor agricole.

© Photo : SHS / Meteo - 7 Zile (4 sept 2019)Prognoza meteo pentru perioada 5-11 septembrie
Nouă alertă meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru perioada 5-11 septembrie

Totodată, până pe 6 septembrie rămâne în vigoare avertizarea de secetă hidrologică pe întreg teritoriul țării, cauzată de lipsa precipitațiilor și temperaturile înalte care s-au înregistrat în ultima perioadă.

Joi, temperaturile vor fi în ușoară creștere comparativ cu ziua de astăzi. Valorile termice maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade Celsius. Vineri, dar și în zilele următoare va fi iarăși foarte cald, temperaturile urcând până la 28..30 de grade.

Nopțile însă vor fi deja mai răcoroase, temperaturile minime vor coborî până la 11..13 grade Celsius. Precipitații nu sunt prognozate în următoarele șapte zile

Fluxul de știri
0