Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov va avea o întrevedere cu Popescu: Ce vor discuta cei doi miniștri de Externe

© Sputnik / Екатерина Лызлова / Accesați arhiva multimediaMinistrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov
Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Abonare
Aceasta va fi prima vizită la Moscova a ministru de Externe, Nicu Popescu, după formarea noului Guvern de la Chișinău.

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, se va întâlni pe 11 septembrie cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a comunicat Maria Zaharova, reprezentantul oficial al MAE al Federației Ruse.

„Pe 11 septembrie, la Moscova vor avea loc negocierile între ministrul rus de Externe și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova”, a spus Zaharova, citată de RIA Novosti.

Victor Gaiciuc, ex-ministru al Apărării al Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Întâlnire Patrușev - Gaiciuc: Ce probleme au discutat oficialii - detalii

„Aș vrea să menționez că aceasta va fi prima vizită la Moscova a noului ministru moldovean de Externe după formarea noului Guvern al acestei țări în iunie anul curent”, a spus Zaharova.

Reprezentantul oficial al MAE al Federației Ruse a comunicat că „urmează să fie actualizată agenda relațiilor bilaterale în baza principiilor stabilite în Tratatul de prietenie și cooperare din 2001.

„Totodată, va avea loc un schimb de opinii privind problemele actuale ale relațiilor moldo-ruse și tematica internațională care reprezintă un interes comun”, a adăugat Maria Zaharova.

Fluxul de știri
0