Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz care a zguduit o ţară întreagă - Un adolescent şi-a împuşcat mortal întreaga familie

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un adolescent de doar 14 ani din statul Alabama, din Statele Unite, a comis o crimă oribilă, şocând întreaga ţară - și-a împuşcat mortal întreaga familie: tatăl, mama şi cei trei fraţi, cel mai mic având doar 6 luni.

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Adolescent de 14 ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a sunat luni dimineaţă la poliție, spunând că a auzit împușcături în casa lui.

Atac armat în SUA - Sputnik Moldova
Îngrozitor: Încă un atac armat în Statele Unite, soldat cu patru morți și doi răniți

Ulterior, marţi, băiatul a mărturisit că el a tras focurile de armă, ucigându-și tatăl, mama vitregă și cei trei frați ai săi, a anunţat departamentul șerifului din comitatul Limestone, potrivit nytimes.com.

Un adult și doi copii au murit în casă, iar un adult și al treilea copil au murit la spital, potrivit departamentului. Tatăl avea 38 de ani, iar mama vitregă, 35 de ani şi se numeau John şi Mary Sisk.

Împușcăturile au zguduit Elkmont, un oraș de aproximativ 430 de persoane, aflat la aproximativ 100 de mile la nord de Birmingham.

Autoritățile nu au menţionat încă motivul pentru care băiatul şi-a ucis familia. Nu s-a stabilit imediat cine deținea arma sau dacă se aflau şi alte persoane în casă la momentul tragediei, care a avut loc luni înainte de miezul nopții.

Marţi după-amiază câteva zeci de oameni și lideri de la aproximativ 10 biserici din zonă s-au adunat la Biserica Metodistă din Elkmont pentru a se ruga pentru familie și comunitate, a spus pastorul de acolo. „Cred că a fost un șoc pentru comunitatea noastră să audă această veste dimineaţa”, a spus el într-un interviu.

Donna Ferrazas, care lucrează la un magazin din centrul orașului Elkmont, a spus că a avut o conversaţie luni după-amiază cu fratele tatălui care a fost împușcat. Aceasta a spus că femeia care a fost împușcată era una dintre profesoarele fiicei sale.

Fluxul de știri
0