Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu o să-ți vină să crezi: Iată cine l-a omorât pe taximetristul găsit în pădure la Râșcani

Abonare
Oamenii legii l-au reținut pe tânărul care l-a omorât cu sânge rece pe taximetristul găsit într-o pădure de la Râșcani.

CHIȘINĂU, 3 sept - Sputnik. În urma măsurilor urgente dispuse de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne în data de 30 august, când a fost descoperit mort un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost reținut un suspect în acest caz. Este vorba de un minor de 16 ani din Soroca.

Băiatul este învinuit de omor intenționat, fiind inițiată o cauză în baza articolului 145 al Codului Penal al Republicii Moldova.

În cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate, făptașul și-a recunoscut vina. Crima a avut loc în  data de 30 august 2019. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a activat în calitate de taximetrist, a fost omorât de minor, iar cadavrul acestuia a fost aruncat într-o fâșie forestieră dintr-o localitate din raionul Râșcani.

În urma măsurilor întreprinse de organele de drept, automobilul a fost depistat pe strada Zimbrului din sectorul Râșcani al Capitalei. Conform legislației în vigoare, făptașul riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0