Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon se întâlnește cu Dmitri Kozak și Alexey Miller la Moscova

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон
Президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află într-o vizită în capitala Federației Ruse. El a scris pe Facebook cu cine urmează să se întâlnească la Moscova și ce subiecte va aborda.

CHIȘINĂU, 2 sept — Sputnik. Șeful statului Igor Dodon efectuează o vizită de o zi la Moscova, în cadrul căreia va purta discuții cu Dmitri Kozak și Alexey Miller.

"Efectuez o vizită de lucru de o zi la Moscova, în cadrul căreia voi avea întrevederi cu vice-premierul, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, cu președintele Consiliului de Administrare al companiei ”Gazprom”, Alexey Miller și alți oficiali", a scris Dodon pe Facebook.

Președintele țării a mai precizat că din delegația moldovenească fac parte: ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, consilierii prezidențiali Ion Chicu și Aureliu Ciocoi, președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban.

El a mai spus că agenda de discuții include mai multe chestiuni privind dezvoltarea relațiilor comercial-economice moldo-ruse, precum și colaborarea în domeniul energetic.

Fluxul de știri
0