Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta e prea de tot: Unii chiar își fac de cap pe drumurile din Capitală - Video

© Sputnik / Iulia LipovaiaAmbuteiaj
Ambuteiaj - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferii din Capitală sunt revoltați de comportamentul unor participanți la trafic, mai ales că aceștia chiar nu țin cont de Regulamentul Circulației Rutiere - Iată ce propunere au!

CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Șoferii din Capitală sunt de părere că autoritățile ar trebui să reglementeze participarea la trafic a persoanelor care merg cu trotinete electrice. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că ”trotiniștii” nu respectă Regulamentul Circulației Rutiere, creând astfel situații periculoase în trafic.

”Sunt de părere că ar legislația ar trebui să reglementeze și participarea "trotiniștilor" la trafic. Ei deja te depășesc, și la culoarea verde nu cedează trecerea mașinii care vine din dreapta... Și echipament special ar trebui sa poarte sau cel putin cască....”, scrie un șofer moldovean pe Facebook.

 
În prezent, legislația națională prevede că doar persoanele care au împlinit vârsta de 14 ani ”pot conduce pe drumurile publice biciclete, vehicule cu tracţiune animală, precum şi pot însoţi animale izolate sau în turmă”. Despre trotinete propulsate electric nu este menționat nimic în legislație.
Fluxul de știri
0