Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: O tânără s-a măritat cu un bunic de 83 de ani: De ce a făcut asta - Video

CC0 / Pixabay / StarFlames / Nunta
Nunta - Sputnik Moldova
Abonare
O tânăr de 27 de ani s-a măritat cu un bunic de 85 de ani pentru că s-ar fi îndrăgostit de el.

CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik. O tânără de 27 de ani din Indonezia, provincia Java Centrală, s-a măritat cu un bătrân de 83 de ani, un șaman vestit din zonă, iar ea susține că a fost dragoste la prima vedere.

Nuraeni l-a întâlnit pe Sudirgo în luna iulie, când tânăra însoțită de părinți s-a dus la casa șamanului din Desa Jatilaba pentru a căuta îndrumare. După această primă vizită, tânăra și-a căutat motive să-l viziteze aproape zilnic și în scurt timp i-a mărturisit dragostea, relatează presa locală.

Bătrânul, care a fost căsătorit până acum de trei ori și are mai mulți copii și nepoți, se gândea mai mult la ziua înmormântării decât la noaptea nunții, dar nu a putut să rămână prea mult timp indiferent la avansurile măgulitoare ale tinerei, așa că a cerut-o în căsătorie.

Pentru încheierea căsătoriei, cei doi au avut nevoie de consimțământul familiei. În timp ce părinții tinerei și-au dat acordul imediat, copiii și nepoții șamanului s-au împotrivit la început, dar la insistențele bătrânului au cedat, până la urmă.

Nunta celor doi a avut loc pe data de 18 august și a fost, de departe, evenimentul anului în comunitate. Foarte multe persoane au fost extrem de intrigate de diferența extrem de mare de vârstă dintre cei doi, iar presa a scris zile întregi despre cuplul neobișnuit.

Tarti, una din fiicele lui Sudirgo, profesoară de școală elementară, care s-a împotrivit căsătoriei la început, spune că deja s-a atașat de mama ei vitregă, care este mai tânără decât ea. Dacă la început credea că tânăra este mai curând atrasă de banii bătrânului, acum, când este în familie, vede că este cu adevărat îndrăgostită de tatăl ei.

Fluxul de știri
0