Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în sudul Moldovei: Un cursant de la Academia de Poliție s-a înecat în mare

© Sputnik / Evghenii PanasencoСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din sudul Moldovei care s-a înecat în Marea Neagră, duminica trecută, în Ucraina, a fost înmormântat astăzi, în satul Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, autonomia găgăuză. Bărbatul urma să devină polițist.

CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. Tânărul era cursant al Academiei de Poliție „Stefan cel Mare” din Chișinău și își dorea să devină polițist.

Как люди спасаются от жары в Кишиневе парк - Sputnik Moldova
Societate
Impresionant: Salvare de la înec la lacul Valea Morilor – Video

Bărbatul s-a înecat în Marea Neagră în timp ce se afla la odihnă împreună cu niște prieteni, în localitatea Primorie, raionul Chilia, regiunea Odesa, Ucraina.

Duminica trecută, tânărul a intrat în mare să se scalde, însă a înotat prea departe de mal și, sleit de puteri, nu a reușit să se mențină deasupra valurilor, potrivit relatărilor martorilor oculari.

Salvamarii i-au sărit în ajutor, dar n-au reușit să-l salveze, aducând la mal corpul neînsuflețit al tânărului.

Marți, 27 august, tânărul a fost petrecut pe ultimul drum de familie, rude, prieteni și consăteni.

Salvatorii moldoveni îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile de comportament pe apă, să nu se îndepărteze prea mult de mal, să nu intre în apă dacă au consumat băuturi alcoolice, să evite scăldatul în locuri neamenajate şi neautorizate şi să-şi monitorizeze cu atenție copiii.

Fluxul de știri
0