Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, cu un mesaj de felicitare de Ziua Independenței

CC BY 4.0 / Официальный сайт лидера непризнанного ПМР / Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Республике Молдова Олег Васнецов
Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Республике Молдова Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful misiunii diplomatice a Rusiei în Republica Moldova a declarat că Moscova susține plenar suveranitatea și independența țării noastre.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Ambasadorul rus la Chișinău, Oleg Vasnețov, a felicitat poporul Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independenței.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдавии И. Додоном - Sputnik Moldova
Președintele rus, Vladimir Putin, cu un mesaj de felicitare către Igor Dodon

În mesajul său, diplomatul a spus că Rusia pledează în mod consecvent pentru întărirea relațiilor de prietenie și de bună vecinătate între țările noastre.

Vasnețov a menționat că astăzi statul moldovean este un subiect suveran și integru al comunității internaționale, o țară cu tradiții istorice bogate, un popor muncitor și receptiv.  

"Federația Rusă susține plenar suveranitatea și independența Republicii Moldova, se pronunță consecvent pentru consolidarea dialogului bilateral pozitiv, întărirea relațiilor de prietenie și de bună vecinătate între țările noastre, avându-se în vedere și legăturile de secole și cultural-istorice dintre ruși și moldoveni", a declarat ambasadorul rus.

Vasnețov i-a urat poporului moldovenesc frate urări de bine, bunăstare și prosperitate.

Fluxul de știri
0