Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără apă pe timp de caniculă: Iată explicația „Apă-Canal”

© Sputnik / Мирослав РотарьRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți consumatori din Chișinău rămân miercuri fără apă în robinete, chiar dacă temperatura se menține caniculară.

CHIȘINĂU, 26 aug – Sputnik. Consumatorii din străzile Gh. Tofan și Paris, 38-40, inclusiv cu fracții, 47, 49, 51/4, din Capitală vor rămâne miercuri fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău” furnizarea apei va fi sistată în legătură cu efectuarea lucrărilor de branșare a unui apeduct nou construit.

Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Când scăpăm de căldura extremă: Prognoza meteo pentru următoarele zile

Astfel, consumatorii vor rămâne fără apă între orele 09:00 și 17:00, iar după finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Sunt îndemnați să-și facă rezerve de apă și locuitorii de pe străzile Cosbuc și Junimii din orașul Durlești. „Apă-Canal” anunță și despre deconectări periodice, până pe 6 septembrie, între orele 09.00 și 20.00, pe străzile Alba Iulia, 184, inclusiv cu fracții, O. Ghibu, 2-4, inclusiv cu fracții, și N. Costin, 59-61, inclusiv cu fracții. Potrivit ACC, sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Băncii Europene de Investiții.

Fluxul de știri
0