Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Miracol în Rusia: Electrocutat cu 6 mii de volți, dar a rămas în viață - Video

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaRețele electrice, electricitate
Rețele electrice, electricitate - Sputnik Moldova
Abonare
Ceea ce ar fi putut fi o tragedie s-a transformat într-un mic miracol când un muncitor din Rusia a fost electrocutat în timpul demontării unui cablu la un combinat minier, dar a supraviețuit. Momentul a fost surprins pe video.

CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. În înregistrarea video difuzată de Comitetul de investigare al Rusiei pot fi văzuți câțiva bărbați care demontează un cablu de înaltă tensiune la un combinat de minereuri din regiunea Murmansk, Rusia.

Ceva a mers în mod greșit, iar câteva momente mai târziu a urmat o explozie la locul lucrărilor.

Un bărbat - probabil muncitor - a fost electrocutat cu 6 mii de volți, spun anchetatorii. El a suferit arsuri severe pe 60 la sută din suprafața corpului, dar din fericire a supraviețuit.

Incidentul a avut loc în iunie, dar momentul video au fost încărcate pe Internet abia în această sâmbătă. Autoritățile consideră că lucrătorii au neglijat cerințele de securitate și nu au avut pe ei echipament de protecție.

Fluxul de știri
0