Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Halucinant: I-a cerut divorțul pentru că bărbatul nu-i făcea asta

© Flickr / Patrick DenkerДевушка в парандже
Девушка в парандже - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Emiratele Arabe Unite i-a cerut divorțul soțului său - motivul invocat este unul de-a dreptul halucinant. Bărbatul a declarat în instanță că a încercat să fie un soți ideal.

CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. O femeie din Emiratele Arabe Unite i-a cerut divorțul soțului său din cauza că bărbatul nu o certa niciodată pe femeie și că o iubea prea mult, anunță Khaleej Times.

Femeia s-a arătat nemulțumită de faptul că nu s-au certat niciodată, iar bărbatul a fost mereu bun și tandru. De asemenea, femeia s-a arătat indignată că soțul său o ajuta adesea cu treburile casnice și chiar iubea să gătească bucate special pentru ea.

Soția s-a plâns că viața ei s-a transformat în „iad” pentru că bărbatul a fost atât de amabil cu ea.

Обручальные кольца. - Sputnik Moldova
Societate
Nuntă și divorț: câte căsătorii și câte divorțuri au fost înregistrate în 2018 în Moldova

”Vreau să polemizez, chiar să mă cert uneori, în loc să trăiesc doar în ascultare. Aș vrea să polemizez măcar odată, însă acest lucru este imposibil cu soțul meu romantic”, a mărturisit femeia.

În apărarea sa, bărbatul a declarat că nu a făcut niciun rău, din contra a încercat să fie un soț ideal. Potrivit lui, femeia i-a spus că a cam adăugat în greutate, după care acesta a urmat o dietă și a început să aibă grijă de silueta sa.

Bărbatul a solicitat instanței să-i recomande soției să-și retragă cererea de divorț. Instanța i-a venit în întâmpinare pentru a le oferi o șansă de împăcare.

Fluxul de știri
0