Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alegeri locale 2019: Anunț important făcut de PAS și PPDA - Video

© Photo : Facebook / Maia SanduMaia Sandu și Andrei Năstase la piață
Maia Sandu și Andrei Năstase la piață - Sputnik Moldova
Abonare
Consiliul Politic Național al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr s-a reunit astăzi în ședință extraordinară. Iată ce au decis membrii PPDA

CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Platforma Demnitate și Adevăr va merge la alegerile locale generale și alegerile parlamentare parțiale din 20 octombrie 2019 în Bloc electoral cu Partidul Acțiune și Solidaritate. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al partidului.

Într-un comunicat de presă, formațiunea anunță că la luarea acestei decizii s-a ținut cont de Acordul postelectoral al Blocului Politic „ACUM”, semnat la 25 martie curent.

Выборы в парламент Молдовы 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Alegeri locale 2019: Câți cetățeni sunt așteptați la urne - detalii

”Articolul 10 din Acordul politic stipulează că formațiunile semnatare și-au asumat angajamentul de participare în alegeri locale generale din 2019 în cadrul Blocului electoral ”ACUM Platforma DA și PAS”, este menționat în comunicat. Totodată, cei de la PPDA spun că în cel mai scurt vor fi identificați candidații comuni și vor fi înaintate instituțiilor cu atribuții în organizarea alegerilor din această toamnă toate documentele necesare pentru înregistrarea Blocului Electoral ACUM. Andrei Năstase și Biroul Politic vor coordona toate activitățile necesare implementării acestei decizii.

Fluxul de știri
0